ANKARA / KEÇİÖREN - Arif Nihat Asya İlkokulu

Teknolojiyi yerinde ve yeterince kullanabilmek önemlidir.

Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan "Bilinçli Teknoloji Kullanımı"na yönelik dokümanlar web sitemizin Rehberlik Servisi bölümünde yayınlanmıştır.

Nis

Verimli ders çalışmak; zamanı, belirlenen amaçlar ve öncelikler için planlı ve verimli olarak kullanmaktır.

Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan "Verimli Ders Çalışma Yolları" konulu video web sitemizin Rehberlik Servisi bölümünde yayınlanmıştır.

Nis

Başarılı olmak için zamanı iyi yönetmek yani zamanı verimli kullanabilmek çok önemlidir.

Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan "Çocukla İletişimde Sihirli Cümleler" konulu video web sitemizin Rehberlik Servisi bölümünde yayınlanmıştır.

Nis

Anlamak ve anlaşılmak için etkili iletişim kurabilmek çok önemlidir.

Nis

Otizm eskiklik değil, farklılıktır.

Otizmin farkındayız, onların yanındayız.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamnda hazırlanan veli bültenimiz yayınlanmıştır.

Nis

Rehber Öğretmenlerimiz Tuğba ÖZKAN YALÇIN ve Zeynep KAHYA KURU tarafından tüm sınıflarımıza yönelik "Sağlıklı Yaşam" konulu sınıf rehberlik çalışmaları yapıldı.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Serivisi tarafından 1. ve 4. sınıf velilerimize yönelik uzaktan eğitim yoluyla "Okul Başarısında Ailenin Rolü" konulu veli eğitimi düzenlendi. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Okul Müdürümüz Zafer ERSİN'in sürprizi ile öğretmenler odasında pasta keserek kutladık.

Ock

Ock

ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ GÖKHAN BEYİN 11.01.2021 TARİHİNDE ÜLKE GENELİNDE İSTİKLAL MARŞINA KATILMASI BİZLERİ MUTLU ETMİŞTİR.

1/f yıl sonu etkinliği