ANKARA / KEÇİÖREN - Arif Nihat Asya İlkokulu

May

Okulumuz 2-E sınıfı öğrencileri Dijital Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret ettiler.

May

Yüksek İhtisas Üniversitesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ederek okul kütüphanemize ve ecza dolaplarımıza katkı sağladılar. Öğretmenlere ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

May

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğimiz 4. sınıflar arası "Tombik" oyunuyla başladı.

Finale çıkan 4-C ve 4-F sınıflarımızı tebrik ediyor, emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

"Anne kalbi" çocuğun okuludur. Bu öyle bir okul ki çocuğa; vicdanı, merhameti, iyiliği, güzelliği, sevgiyi, saygıyı, sabrı, şefkati, paylaşmanın erdemini, zayıf ve güçsüz olanı koruyup kollamayı kısaca insanlığa dair ne varsa her şeyi öğretir. Bu bağlamda koşulsuz ve sınırsız sevgi; saygı, şefkat, sabır ve fedakârlık gibi en ulvi hasletlerin sembolü olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır.

Her bir öğrencisine anne sevgisini veren kıymetli meslektaşlarımızın ve sevgilerinin gücüyle bütün dünyayı anlamlı, yaşanır ve duyarlı hale getiren tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz.

May

Okulumuz Psikolojik Danışmanları / Rehber Öğretmenleri Zeynep KAHYA KURU ve Tuğba ÖZKAN YALÇIN'ın rehberliğinde yürütülen e-twinning projemiz "KARAKTER GÜÇLERİNİ KEŞFET / DISCOVER CHARACTER STRENGTHS" tamamlandı. Öğrencilerimize ve velilerimize katılım sertifikaları verildi. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve onları destekleyen velilerine teşekkür ederiz.

13 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde

2. sınıflar arasında "Mendil Kapmaca"

3. sınıflar arasında "Kaleli Yakan Top"

4. sınıflar arasında "Tombik" oyunu oynanacaktır.

Her şubemizden birer takım katılacak ve yarışmalarımız eleme usulü turnuva şeklinde olacaktır. Dereceye giren sınıflarımıza ödül verilecektir.

May

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Öğrencilerimiz çeşitli etkinliklerle eğlenerek öğrenmeye devam ettiler.

May

4. sınıf öğrencilerimiz okul dışı aktivitesi olarak topluma açık yerlerde izleme ve dinleme becerilerini geliştirmek amacıyla sinemaya gittiler.

May

Okulumuz 2-D sınıfı öğrencileri Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

May

Ankara Masal Evi öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda masal anlatımı ve ritim etkinliği düzenlendi.

Havva KİRAZ ve Bengü BERBEROĞLU hocalarımıza günün anısına okul müdürümüz Gökhan AYDEMİR tarafından okulumuzun logosunun bulunduğu kupa takdim edildi.

Teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında yaptıkları okul gezisinde Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

Nis

Okulumuz 4-A, 4-F ve 4-H sınıfı öğrencileri düzenlenen okul gezisinde Millet Kütüphanesi ve Millet Camii'ni ziyaret ettiler.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi, kurulduğu 23 Nisan 1920'den bu yana nice zorluklara göğüs geren milletimizin timsali olarak adalet ve barışın güvencesidir. Kadim Türk milletinin binlerce yıllık tecrübesi ve kutlu mirası ile meclisimiz; sadece ülkemiz için değil, mağdur edilmiş tüm milletler için de egemenliğin ve selametin teminatıdır.

Bu güvenle Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümünü kutluyor; sevgi dolu yürekleriyle milletimizin birlik ve beraberliğinin en saf yansıması olan çocuklarımızın nice bayramlar görmesini diliyoruz.

Nis

Öğrencilerimiz Mart ayı etkinlikleriyle eğlenerek öğrenmeye devam ettiler.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Okul Sporları kapsamında düzenlenen Wushu Taolu alanında Keçiören İlçe 1. olan 3-G sınıfı öğrencimiz Sümeyye CANKURTARAN'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz, öğrencimizi destekliyoruz.