ANKARA / KEÇİÖREN - Arif Nihat Asya İlkokulu

Mrt

Öğretmen - veli görüşme saatleri yayınlanmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Hikaye Yazma Yarışması" yapılacaktır. Yarışma koşulları şartnamede belirtilmiştir. 10 Ocak Çarşamba gününe kadar katılmak isteyen öğrencilerimiz hikayelerini Rehberlik Servisine teslim edebilir.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında "Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması" yapılacaktır. Yarışma koşulları şartnamede belirtilmiştir.

Ekm

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından 19 Ekim Perşembe günü saat 13.30'da okulumuz konferans salonunda "Kişisel Sınırlar ve Mahremiyet Eğitimi" konulu veli semineri yapılacaktır.

Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Gökhan AYDEMİR

Ekm

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan "Kişisel Sınılar ve Mahremiyet Eğitimi - Ebeveynler İçin 4 Kural" konulu veli bülteni yayınlanmıştır.

ARİF NİHAT ASYA İLKOKULU YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİNE

Arif Nihat Asya İlkokulu Okul-Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 13:30'da konferans salonunda yapılacaktır. Konu ile ilgili duyuru okulumuz web sayfasında bulunmaktadır.

Gereğini bilgilerinize rica ederim.

Gökhan AYDEMİR

GÜNDEM MADDELERİ:

1-   Açılış ve yoklama

2-   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

3-   Divan Başkanı ve Yazman seçimi

4-   Okul Müdürünün konuşması

5-   Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi

6-   Denetleme Kurulu faaliyet raporunun okunması ve ibra edilmesi

7-   Yönetim Kuruluna 5 asıl ve 5 yedek üyenin oylama ile seçilmesi, Denetleme Kuruluna 1 asıl ve 1 yedek üye seçilmesi

8-   2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı tahmini bütçenin görüşülmesi

9-   İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi

10-       Dilek ve temenniler

Eyl

1. sınıf velilerimize yönelik "Çocuğum Okula Başlıyor" konulu veli broşürü yayınlandı.

Sevigli veliler, "Çocuğunuz İçin Dijital Dünyanın Riskleri" broşürü yayınlandı.

Tüm veli broşürlerine okulumuz web sitesindeki  "Rehberlik Servisi" başlığı altından ulaşabilirsiniz.

Ock

Okul Psikolojik Danışmanımız/Rehber Öğretmenimiz Tuğba ÖZKAN YALÇIN tarafından hazırlanan "Teknoloji Kullanımı" konulu veli bültenimiz yayınlanmıştır.

Ock

Sevgili veliler, öğretmenlerimizin veli görüşme saatleri yayınlanmıştır Belirtilen tarih ve saatte randevu alarak kolaylıkla görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ara

29 Aralık Perşembe günü saat 13.00'de okulumuz konferans salonunda Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından "Bilinçli Teknoloji Farkındalık Eğitimi" yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Fatma ÇINAR tarafından hazırlanan broşür yayınlanmıştır.

Mrt

Rehberlik Hizmetleriyle ilgili çeşitli dokümanlara web sitemizdeki "Rehberlik Hizmetleri" sekmesi altında yer verilmektedir. Tüm veli, öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.